28 / 04 / 2024

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.




TOKİ tarafından  Adana  Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım projesi kapsamında üretilen 427 konut açık satışa çıkarılıyor.

 

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Projesi'nde  413 adet 2+1 daire ve 14 adet 3+1 daire yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 175 bin 651 TL ile 262 bin 521 TL aralığında değişiyor. 

 

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor ve başvurular 30 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede başvruular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri tarafından kabul ediliyor. 

 

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'ndeki daireler için aylık taksit ödemeleri minimum olarak 914,85 TL'den başlangıç gösteriyor. İlk taksit ödeme tarihi konut teslim tarihini takip eden bir sonraki ay olup, ilk 6 aylık dönemsel artış konut teslim tarihine göre  TOKİ  tarafından belirlenecek. 

 

Projeden konut alan vatandaşlar, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahipler.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön