05 / 05 / 2024

TOKİ, Adana'ya okul yaptıracak!

TOKİ, Adana'ya okul yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'da lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Adana  İmamoğlu Saygeçit ve Seyhan Kurtuluş'ta 2 adet 24 derslikli, Yüreğir Ballıca, Yüreğir Cumhuriyet ve Yüreğir Karşıyaka'ya ise 3 adet 32 derslikli lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere ihale açtı.

Konvansiyonel kalıp sistemi ile toplam 5 adet lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi, yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi.

İhale, 3 Haziran 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

İstekliler işin teknik şartnamesini bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön