04 / 05 / 2024

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Konutları'nda son durum!

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Konutları'nda son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar İscehisar'a 407 konut yapılacak. Konutların yapımına hava şartlarına bağlı olarak en kısa sürede başlanacak.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İlçeye yapılacak olan 407 konutun ihalesi daha önce gerçekleştirilmişti. İhale kapsamında ticaret merkezi ve bir büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor. Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247'si 2+1 ve 160'ı ise 3+1 planında inşa edilecek. İhaleyi alan Rai Hera Firması sahibi Ahmet Zorlu, inşaat alanında incelemelerde bulunurken, konutların yapımına hava şartlarına bağlı olarak en kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi.



Afyon Kocatepe Gazetesi


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


AFYONKARAHİSAR'ın İscehisar İlçesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 407 konut yapılacak.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İscehisar'da yapılacak 407 konutun ihalesi tamamlandı. Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247'si 2+1 ve 160'ı ise 3+1 planında inşa edilecek. İhaleyi alan yüklenici firmanın sahibi Ahmet Zorlu, inşaat alanında incelemelerde bulunurken, konutların yapımına hava şartlarına bağlı olarak en kısa sürede başlayacaklarını söyledi.


Hürriyet



Haber Afyon Hisar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İscehisar'a yapılacak olan 407 konutun ihalesi daha önce yapılmıştı. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+ 3 olan projedeki konutların 247'sı 2+1 ve 160T ise 3+1 planında inşa edilecek. 

İhaleyi alan Rai Hera Firması Sahibi Ahmet ZORLU, İnşaat alanında incelemelerde bulunurken, konutların yapımına hava şartlarma bağlı olarak en kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çıbık;  TOKİ  konutlarının İscehısarTmızın çehresini değiştireceğini söylerken, konutların en kısa sürede yapılarak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 



Afyon Hisar Gazetesi


Geri Dön