29 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda çalışmalar başladı!

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda çalışmalar başladı!

Konya Başbakanlık Toplu Konut İdaresince yapılacak olan 2. Etap 125 adet Toplu Konut çalışmaları başladı. Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, konut sorunun çözüleceğini belirtti.



Konya Başbakanlık Toplu Konut İdaresince yapılacak olan 2. Etap 125 adet Toplu Konut çalışmaları başladı. Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay yaptığı açıklamada, "Eskil'in çok büyük bir ihtiyacı olan uzun süredir üzerinde çalıştığımız ilçemizde konut sorunun çözümü adına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile birlikte başlatmış olduğumuz 2. Etap 125 adet Toplu Konutlar 23.06.2014 tarihinde sözleşmesini, 26.06.2014 tarihinde de yer teslimi yaptık. İhaleyi alan Adahan İnş. Firması iş bitim tarihi olan 26.12.2015 tarihinden önce konutları hak sahiplerine teslim edecek" ifadeleri yer aldı. Alçay son olarak, hizmetlerinin devam edeceğini, yapılacak olan yeni konutların ilçeye ayrı bir güzellik katacağını ve yapılacak konutların hayırlı olmasını diledi. 


Anadolu'da Bugün


Haber Eskil Belediyesi'nde şöyle yer aldı;

İlçemize Başbakanlık Toplu Konut İdaresince yapılacak olan 2. Etap 125 adet Toplu Konut çalışmaları başladı.Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay yaptığı açıklamada; Eskilin çok büyük bir ihtiyacı olan uzun süredir üzerinde çalıştığımız ilçemizde konut sorunun çözümü adına Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile birlikte başlatmış olduğumuz 2. Etap 125 adet Toplu Konutlar 23.06.2014 tarihinde sözleşmesini, 26.06.2014 tarihinde yer teslimi yaptık.


Alçay sözlerini şu cümleler ile sürdürdü; İhaleyi alan Adahan İnş. Firması iş bitim tarihi olan 26.12.2015 tarihinden önce konutların hak sahiplerine teslim edilecek.


Alçay Son olarak;

İlçemize hizmetlerinin devam edeceğini, Yapılacak olan yeni konutların ilçemize ayrı bir güzellik katacağını ve yapılacak konutların ilçemize hayırlı olsun dedi.


Eskil Belediyesi 

  



Geri Dön