05 / 05 / 2024

TOKİ Amasya Göynücek başvuruları 16 Haziran'a uzatıldı!

TOKİ Amasya Göynücek başvuruları 16 Haziran'a uzatıldı!

Amasya'nın Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, "İlçemize Yapılacak olan TOKİ toplu konut başvuruları vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 16 Haziran 2016 tarihine kadar uzatılmıştır'' dedi.



Amasya'nın Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, ilçeye yapılacak olan  TOKİ  başvuru kayıtlarının uzatıldığını söyledi. 


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Şahin şunları kaydetti: "İlçemize Yapılacak olan TOKİ toplu konut başvuruları vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 16 Haziran 2016 tarihine kadar uzatılmıştır. Her daim Siz değerli Vatandaşlarımız düşünülerek, Milletvekillerimiz Naci Bostancı ve Haluk İpek'inTOKİ Başkanı ile görüşmeleri neticesince TOKİ fiyatlarımız düşürülerek ( 2+1 konutlar için 80.000.00 TL) (3+1 konutlar için 120.000.00 TL) olarak belirlenmiştir.  Siz değerli İlçe Halkımız bu imkanları sizler için sağlıyor, sizleri düşünüyor sizin de bir konut sahibi olmanızı istiyoruz. Bu imkanları değerlendirip sizde Göynücek Belediyemize müracaat ederek TOKİ kayıtlarınızı yaptırınız. Bu vesile ile TOKİ projesinin gerçekleşmesinde fiyatların büyük oranda düşürülmesinde emeği geçen Milletvekillerimiz Naci Bostancı ve Haluk İpek'e sonsuz Teşekkür ederiz. Detaylı Bilgi İçin; www.goynucek.bel.tr adresinde veya 0 (358) 615 20 81 nolu telefondan gerekli detaylı bilgi edinebilirsiniz" diye konuştu. 




Amasya Objektif Gazetesi


Geri Dön