07 / 05 / 2024

TOKİ araç kiralama hizmeti alacak!

TOKİ araç kiralama hizmeti alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) binek araç kiralama hizmeti alacak. İhale, açık ihale usulü ile 14 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek



Araç kiralama hizmeti alınacak
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) binek araç kiralama hizmeti alacak. İhale, açık ihale usulü ile 14 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da bakanlığın ana hizmet binasında görevli personelin işe gidişlerini sağlamak üzere 55 servis aracı kiralayacak. İhale, açık ihale usulüne göre 21 Kasım 2011 tarihinde yapılacak.

Özel güvenlik hizmeti alınacak
Sağlık Bakanlığı  Ankara  Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, 12 aylık süre ve 50 personel ile özel güvenlik hizmet alımı işini 14 Kasım 2011 tarihinde açık ihale usulü ile ihale edecek.

Personel hizmeti alınacak- Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürlüğü, sosyal ve kültürel tesisleri ile gazi lokali için aşçılık, bulaşıkçılık, garsonluk ve komi hizmetleri alacak. İhale, açık ihale usulü ile 14 Kasım 2011 tarihinde yapılacak.

Sahipsiz hayvan barınağı işletilecek
Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sahipsiz hayvan barınağının işletilmesi işini açık ihale usulü ile ihaleye çıkartacak. İhale, 1 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yapım ihaleleri
Okul yaptırılacak
Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, yüksekokul yapım işini ihaleye çıkarttı. İhale, açık ihale usulüne göre 17 Kasımda
 gerçekleştirilecek.

Çelik konstrüksiyon bina yaptırılacak
Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çelik konstrüksiyondan atölye binası yaptıracak. İhale, açık ihale usulüne göre 14 Kasımda yapılacak.

Çocuk parkı ve dinlenme alanı yaptırılacak
Yüreğir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, II. Bölge Çocuk Parkı ve Dinlenme Alanını yeniden yaptıracak. İhale, açık ihale usulüne göre 15 Kasımda gerçekleştirilecek.

Dere inşaatı yaptırılacak
DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Erozyon ve Rüsubat Kontrol Şube Müdürlüğü, Köyceğiz Zeytinalanı Harmandere ıslah çalışmalarını ihaleye çıkarttı. İhale, açık ihale usulüne göre 15 Kasımda düzenlenecek.

Sahil yolu peyzaj düzenlemesi yaptırılacak
Kozlu Belediye Başkanlığı, sahil yolu peyzaj düzenlemesini yaptıracak. İhale, açık ihale usulüne göre 11 Kasımda düzenlenecek.

Gölet ve sulama inşaatı yaptırılacak
Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü, Antalya Korkuteli Çığlık Göleti ve Sulaması inşaatını ihaleye çıkarttı. İhale, açık ihale usulüne göre 16 Kasımda yapılacak.

Doğal arıtma tesisi yaptırılacak
Narlısaray Belediyesi, doğal arıtma tesisi yaptıracak. İhale, açık ihale usulüne göre 10 Kasımda gerçekleştirilecek.

AA

 


Geri Dön