11 / 05 / 2024

TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemde yer alırken, bir yandan da arsa çekilişleri araştırılmaktadır. İşte TOKİ arsa kura çekilişlerine dair merak edilen ayrıntılar!



TOKİ ARSA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ arsa kura çekimi tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. TOKİ arsa çekilişleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ama bakanlık tarafından yapılan açıklamasında, Mart 2023 yılına kadar konut ve arsalar için tüm kuraların etaplarının çekilmesinin ve hak sahiplerinin belirlenmesinin planlandığı dile getirildi.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSTANBUL NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekiminin hangi tarihler arasında yapılacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İKİNCİ ETAP KURA TARİHLERİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük, en kapsamlı sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. 7 ile 16 Kasım tarihleri arasında 12 ilde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun hak sahipleri belli oldu. Kura çekimin ikinci etabı da 11 ilde bugün Kilis ve Muş ilerinde başlıyor. 17 ile 28 Kasım'da tarihleri arasında yapılacak, konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır'da toplam 29 bin 363 konut sahiplerini bulacak.

3+1 TOKİ EVLERİ KİRAYA VERİLİR Mİ?

Hangi TOKİ evleri kiraya verilir bu soru ve benzerleri şu aralar vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. TOKİ standart konut projelerinde konut sahipleri konutlarını kiraya verebilirler. İstisnai durumları olan 3+1 konutlarda da kiraya verilebilmesi hususu TOKİ idaresi inisiyatifine kalmıştır.

TOKİ kura sonuçları Batman açıklandı mı? İşte TOKİ kura sonuçları Batman isim listesi!

2003 yılında sigortalı olan kadın ne zaman emekli olur?

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! İşte dev kampanyanın detayları!


Geri Dön