29 / 04 / 2024

TOKİ, Bayburt Üniversitesi’ne modern kampüs inşa edecek!

TOKİ, Bayburt Üniversitesi’ne modern kampüs inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bayburt Üniversitesi’ne modern bir kampüs inşa edecek. Proje için TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Rektör Prof.Dr. Selçuk Coşkun arasında protokol imzalandı...




TOKİ, Bayburt Üniversitesi’ne modern bir kampüs inşa edecek. Proje için  TOKİ  Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Rektör Prof.Dr. Selçuk Coşkun arasında protokol imzalandı.

 

Yeni kampüs alanının hızla yapılandırılması için çalışmalarına hız veren Bayburt  Üniversitesi TOKİ ile ortak protokol imzalayarak bu yıl içerisinde yeni kampüs alanı  çalışmalarına başlayacak.  Protokol kapsamında İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rektörlük, Merkezi Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ile 60 adet ikinci etap lojmanların yapımı planlanıyor. 2 yıl içerisinde tamamlanacağı planlanan proje kapsamında, ilerleyen yıllarda yeni fakülte çalışmalarının devam edeceği, üniversitenin büyümesine paralel olarak yeni yapılanmanın sürdürüleceği belirtildi.



Proje çerçevesinde Bayburt Üniversitesi 2 yıl sonra yeni kampüs alanında faaliyet göstermeye başlayacak. İmzalanan protokolün ardından Rektör Coşkun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a,  Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’e, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Toki Haber


Geri Dön