15 / 05 / 2024

bayburt üniversitesi modern kampüs inşaatı toki

bayburt üniversitesi modern kampüs inşaatı toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bayburt Üniversitesi’ne modern bir kampüs inşa edecek. Proje için TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Rektör Prof.Dr. Selçuk Coşkun arasında protokol imzalandı...

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Tarihi Bayburt Evleri restore edilecek!

Bayburt Üniversitesi, kentte tarihi binlerce yıl öncesine uzanan, taş duvarları ve ahşap bezemeleriyle dikkati çeken Bayburt evlerinden ikisini onararak kullanıma açacak.

Muş Alparslan Üniversitesi'ne büyük yatırım ihalesi!

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) yeni projeler geliştiriyor. İslami İlimler Fakültesi toplam 16 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve modern teknoloji ile donatılacak.

Uludağ Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi 2018'de açılacak!

Uludağ Üniversitesi'ni daha modern ve yaşanabilir bir alan haline getirecek olan Sosyal Yaşam Merkezi'nin protokolü imzalandı.

Askeri kışla Bayburt Üniversitesi'ne devredildi!

Dördüncü Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı Orgeneral Bedrettin Demirel Kışlasının, Bayburt Üniversitesine devredilmesiyle ilgili beşli protokolde imzalar atıldı.

Bayburt Kırklartepe Barajı'nın ihalesi 29 Eylül'de!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Bayburt’ta inşa edilen Kırklartepe Barajı için geri sayım başladı. 29 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek olan projenin tamamlanmasıyla 57 bin 080 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak.

Bayburt Aydıncık Göleti'nde ilk kazma vuruldu!

Bayburt’ta tamamlandığında 5 bin 200 dekar zirai tarım arazisini modern sistemlerle sulayacak olan Aydıncık Göleti’nin, ulaşım yollarının kazı çalışmalarına başlandı. Aydıncık Göleti’nin 2017 yılı sonunda tamamlanıp, hizmete açılması hedefleniyor.

Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planına ihtiyaç var!

Kaleli Kentler ve Bayburt Kalesi Kongresi, değerlendirme oturumuyla tamamlandı. Oturumda konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Bayburt'taki tarihi yapılar için koruma imar planı gerektiğini söyledi.

Aqua Modern Ankara'nın inşaatı başlıyor!

Ankara- Eskişehir yolunun yatırım değeri yüksek, en seçkin bölgesinde Çankaya Üniversitesi yanında yer alan "Aqua Modern Ankara"nın inşaatına başlanıyor.

Aqua Modern Ankara'nın inşaatı başlıyor!

Ankara- Eskişehir yolunun yatırım değeri yüksek, en seçkin bölgesinde Çankaya Üniversitesi yanında yer alan "Aqua Modern Ankara"nın inşaatına başlanıyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Gebze Teknik Üniversitesi'ne yeni rektörlük binası!

Gebze Teknik Üniversitesi'nin 2014 yılında başlanan yeni rektörlük binası tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni bina, modern bir mimariyle yapıldı. Bina toplam 2583 metrekare alana sahip.

bayburt üniversitesi modern kampüs inşaatı toki Haberi

bayburt üniversitesi modern kampüs inşaatı toki


TOKİ, Bayburt Üniversitesi’ne modern bir kampüs inşa edecek. Proje için TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Rektör Prof.Dr. Selçuk Coşkun arasında protokol imzalandı.

Yeni kampüs alanının hızla yapılandırılması için çalışmalarına hız veren Bayburt  Üniversitesi TOKİ ile ortak protokol imzalayarak bu yıl içerisinde yeni kampüs alanı  çalışmalarına başlayacak.  Protokol kapsamında İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rektörlük, Merkezi Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ile 60 adet ikinci etap lojmanların yapımı planlanıyor. 2 yıl içerisinde tamamlanacağı planlanan proje kapsamında, ilerleyen yıllarda yeni fakülte çalışmalarının devam edeceği, üniversitenin büyümesine paralel olarak yeni yapılanmanın sürdürüleceği belirtildi.



Proje çerçevesinde Bayburt Üniversitesi 2 yıl sonra yeni kampüs alanında faaliyet göstermeye başlayacak. İmzalanan protokolün ardından Rektör Coşkun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a,  Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’e, TOKİ...