01 / 05 / 2024

TOKİ, Bingöl İçmeler'de okul yaptıracak!

TOKİ, Bingöl İçmeler'de okul yaptıracak!

Bingöl İli Merkez İlçesi Güveçli Köyü 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...




TOKİ 599 konutun bulunduğu Bingöl merkez içmeler mevkiinde 32 derslikli ilkokul yapılacağını duyurdu. EKAP'da 58725 ihale kayıt numarasıyla yayımlanan ihale ilanına göre, ihale açık usulle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığında saat 14.30'da yapılacak. 


Sözleşme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve 600 takvim günü içerisinde bitirileceği ön görülen ihale ilanında, niteliği türü ve miktarı kısmında şu bilgilere yer verildi: "Konvansiyonel kalıp sistemiyle birer adet 32 derslikli ilkokul ve bekçi kulübesi inşaatıyla altyapı ve çevre düzenlemesi işi ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. 

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya/Ankara adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir, istekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir, ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. 

Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir, istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez." 


Erzurum Pusula Gazetesi




Geri Dön