22 / 05 / 2024

toki içmelere okul mu yaptıracak

toki içmelere okul mu yaptıracak

Bingöl İli Merkez İlçesi Güveçli Köyü 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Ev sahipleri yüksek kiralar için okul sezonunu bekliyor!

Konutlarda yüzde 25 kira zam sınırına takılmak istemeyen konut sahipleri okul sezonunu bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, birçok kiralık konut boş şekilde dururken, kiraların öğrencilere göre ayarlandığı ve bir senelik peşin ödeme gibi taleplerin de olduğu belirtiliyor.

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Elazığ TOKİ için düğmeye basıldı! 144 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişlerine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesini yarın ihaleye çıkaracak.

TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? TOKİ işyeri başvuru şartları 2022?

TOKİ işyeri başvurusu gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar TOKİ işyeri başvurusu ne zaman? şeklinde sorular sormaya başladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? TOKİ iş yeri başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

TOKİ iş yeri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor! İşte şehir şehir tam liste

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk kısmında inşa edilecek 10 bin iş yerinin, bölge ve şehirler bazındaki sayıları ile metrekare başına fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

Bakan Kurum'dan TOKİ için büyük müjde! İşte tarih...

İnşası beklenen TOKİ konutları için müjde veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 Eylül Salı günü itibarıyla çok daha büyük bir adım atarak cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi

Migros okul çantasını 39 TL'ye doldurdu

Okulların açılmasına az bir zaman kala Migros mağazalarının rafları da kırtaye ürünleri ile doldu. Ancak Migros bu sene hayli iddialı. Bu yıl Migros öğrenciler için okul çantalarını 39 TL’ye doldurmak üzere bir ürün yelpazesi hazırladı. Peki okul çantasında neler var.

Penti indirimlerinde neler var? Buna bakmadan alışverişe çıkmayın 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması için geri sayım başladı. Tüm aileler çocukları için okul alışverişine başladı. Ailelerin ise akıllarında ki en büyük soru işareti ucuz okul alışverişinin nereden yapılacağı. İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

toki içmelere okul mu yaptıracak Haberi

toki içmelere okul mu yaptıracak


TOKİ 599 konutun bulunduğu Bingöl merkez içmeler mevkiinde 32 derslikli ilkokul yapılacağını duyurdu. EKAP'da 58725 ihale kayıt numarasıyla yayımlanan ihale ilanına göre, ihale açık usulle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığında saat 14.30'da yapılacak. 


Sözleşme tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve 600 takvim günü içerisinde bitirileceği ön görülen ihale ilanında, niteliği türü ve miktarı kısmında şu bilgilere yer verildi: "Konvansiyonel kalıp sistemiyle birer adet 32 derslikli ilkokul ve bekçi kulübesi inşaatıyla altyapı ve çevre düzenlemesi işi ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. 

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya/Ankara adresine...