13 / 05 / 2024

TOKİ Bucak 2. etap çalışmaları onaylandı!

TOKİ Bucak 2. etap çalışmaları onaylandı!

Bucak Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında görüşülen 2. etap TOKİ çalışmaları meclisten onay aldı. Başkan Süleyman Mutlu, "Bucak'ı marka kent haline getireceğiz'dedi.



Bucak Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyeleri katıldı. Başkan Süleyman Mutlu yapılan faaliyetleri ve alınacak kararları, meclis üyeleri ile paylaştı. 


Geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşılan, 2.Etap  TOKİ  çalışması Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onay aldı . Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Mutlu; "Bucak'ta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. Bucak'ı, sosyal donatıları, parkları, camisi, okulu ve alış veriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Herkesin gönlünü alarak bu projeyi gerçekleştirerek Bucak'ı marka kent haline getireceğiz'dedi. 


ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSLERİNE ZAM YOK


Daha önce belediye ulaştırma komisyonuna sunulan şehir içi halk otobüslerine zam konusu , komisyon tarafından uygun görülmediği için red edildi. Şuan bir zam söz konusu olmadığı açıklandı. 


Burdur Hedef Gazetesi


Geri Dön