02 / 05 / 2024

TOKİ çanakkale arsasına en yüksek teklif Yıltaş-Makro'dan!

TOKİ çanakkale arsasına en yüksek teklif Yıltaş-Makro'dan!

Topul Konut İdaresi (TOKİ), çanakkale'de düzenlediği arsa ihalesine gelen teklifleri açıkladı. Arsaya Yıltaş & Makro İnşaat 6.610.000 TL. ile en yüksek idare payını veren taraf oldu



Topul Konut İdaresi (TOKİ), çanakkale'de düzenlediği arsa ihalesine gelen teklifleri açıkladı. Arsaya Yıltaş Uluslararası Taş. Tur. Pet. Oto. İnş. Harf. İmalat. A.şž. & Makro İnş. Tic. Ltd. şžti. İş Ortaklığı 6.610.000,00 TL. ve  Hiperbol İnş. Paz . Ltd. şžti. & Yeni Fidan İnş. Nak. Gıda Pet. Doğ. Gaz İş Mak. San. ve Tic. Ltd. şžti. & Hayrettin çatinkaya İnş. ve İnş. Mal. Tur. San. Ve Tic. Ltd. şžti. İş Ort. 6.307.200,00 TL. ve Buket İnşaat 4.705.796,40 TL., idare gelir payı önerdi.

çanakkale Merkez Kepez Beldesi'ndeki 629 nolu parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin 2. oturumu 3 Ocak 2011 tarihinde saat 14:00"de yapılacak.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

TOKİ çanakkale arsasına en yüksek teklif Yıltaş-Makro'dan!
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), çanakkale'de arsa karşılığı satışa düzenlediği arsa ihalesine gelen teklifleri açıkladı. Arsaya Yıltaş - Makro İnşaat 6 milyon 610 bin TL ile en yüksek idare payını veren taraf oldu.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ)"nin çanakkale'de düzenlediği arsa ihalesi Ankara"da gerçekleşti. Yapılan ilk oturumda Yıltaş Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat - Makro İnşaat İş Ortaklığı 6 milyon 610 bin TL"lik bir idare payı vereceğini açıklarken Hiperbol İnşaat-Yeni Fidan İnşaat - Hayrettin çetinkaya İnşaat"tanoluşan İş Ortaklığı ise 6 milyon 307 bin 200 TL sundu. İhalede en düşük idare payını veren taraf ise 4 milyon 705 bin 796 TL. ile Buket İnşaat oldu.
TOKİ, yaptığı açıklamada çanakkale Merkez Kepez Beldesi'ndeki arsa ihalesinin 2. oturumunun 3 Ocak 2011 tarihinde yapılacağını açıkladı.


TOKİ"den YTÜ"ye 100. yıl hediyesi

Öte yandan TOKİ, üniversitelerin bina altyapısının güçlendirilmesi için başlattığı çalışmalar kapsamında 100. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Yıldız Teknik Üniversitesi"nin (YTÜ) Davutpaşa Kampusu"ne hizmet binası ve yurt yapacak.

Daha önce Tunceli, Kırıkkale, Erzincan, Adıyaman, Nevşehir ve şžırnak üniversiteleri ile  Ankara  Gazi, Diyarbakır Dicle ve Ağrı İbrahim çeçen üniversitelerine bina desteği sağlayan TOKİ, Üniversitelerden gelen talepler doğrultusunda hizmet binası, lojman, araştırma merkezi, kafeterya ve diğer hizmet birimlerinin yapımını gerçekleştiriyor. YTÜ ile arsa karşılığı bina yapımı anlaşması yapan TOKİ, üniversitenin İstanbul çağlayan"da bulunan ek binasının yer aldığı 5 dönümlük alanı satarak, elde edilecek gelirle Davutpaşa Kampüsü"ne yurt ve hizmet binası yapacak.


Geri Dön