17 / 05 / 2024

TOKİ, Eflani'de konut yapacak!

TOKİ, Eflani'de konut yapacak!

Karabük'ün Eflani ilçesi Belediye aşkanı İbrahim Ertugrul Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliği yapılarak sosyal konut yapımı için çalışmalarda son aşamava gelindiğini, ön talep toplamaya başlayacaklarını belirtti.




İbrahim Ertugrul,  "TOKİ-Belediye işbirliği ile ilçemizde sosyal konutlar yapacağız.  TOKİ  bu tür projeler için belediyelerden. genel altyapısı tamamlanmış arsa talep etmekte. Belediyenin arsası yoksa Hazine mülkiyetinde bulunan arsaları da kabul etmekte. Belediyemiz mülkiyetinde arsa bulunmadığından Hazine arsaları üzerinde yoğunlaştık. 

Su an tespit ettiğimiz 4 değişik bölgede hazine arsası bulunmakta. Bu arsaları TOKİ'ye teklif edeceğiz. Bunun için de önce Karabük doğumlu olan ve son bir yıl içinde Eflani'de ikamet ettiğini kanıtlayan vatandaşlarımızdan ön talep toplayacağız. TOKİ aracılığı ile yapılacak sosyal konut talebinde bulunan vatandaşlarımızın belediyemize gelerek talepte bulunmalarını ve başvuru formlarını doldurarak kayıt olmalannı istiyoruz. Vatandaşlanmız, başvuru şartlannı ve gerekli bilgileri belediyemiz fen isleri müdürlüğünden alabilirler.' dedi


Zaman


Geri Dön