29 / 04 / 2024

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi. Özgüven, "180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen proje, şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacak." dedi.



368 konutluk 3’ncü etap TOKİ’nin emekliler ve dar gelirliler için hedeflendiğini belirten Başkan Özgüven, TOKİ’nin asıl amacının ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, "Daha önce ilçemizde yapımı gerçekleşen 1. ve 2. Etap  TOKİ  yatırımlarının ardından 3. Etap TOKİ yatırımını da ilçemize kazandıracağız" dedi.

 

2+1 kapasiteli yapılacak 3. Etap TOKİ Evlerinin bir kısmının emeklileri bir kısmının da dar gelirlilere yönelik olarak yapılmasının düşünüldüğünü kaydeden Özgüven, "3. Etap TOKİ Evleri de Toros Mahallemize yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde projenin bu yıl içinde başlamasını istedik" diye konuştu.

 

180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen projenin ayrıntılı şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacağını ifade eden Özgüven, "Ereğlimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Star






Bu haber Çumra Postası'nda şöyle yer aldı:



Konya ’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi.

368 konutluk 3 ’ncü etap TOKİ ’nin emekliler ve dar gelirliler için hedeflendiğini belirten Başkan Özgüven, TOKİ ’nin asıl amacının ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, “Daha önce ilçemizde yapımı gerçekleşen 1. ve 2. Etap TOKİ yatırımlarının ardından 3. Etap TOKİ yatırımını da ilçemize kazandıracağız” dedi.

2+1 kapasiteli yapılacak 3. Etap TOKİ Evlerinin bir kısmının emeklileri bir kısmının da dar gelirlilere yönelik olarak yapılmasının düşünüldüğünü kaydeden Özgüven, “3. Etap TOKİ Evleri de Toros Mahallemize yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde projenin bu yıl içinde başlamasını istedik” diye konuştu.

180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen projenin ayrıntılı şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacağını ifade eden Özgüven, “Ereğlimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.


Çumra Postası




Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Konya Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. etap TOKİ çalışmalarının başladığını söyledi. 368 konutluk 3'üncü etap TOKİ'nin emekliler ve dar gelirliler için hedeflendiğini belirten Başkan Özgüven, TOKİ'nin asıl amacının ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, "Daha önce ilçemizde yapımı gerçekleşen L ve 2. etap TOKİ yatırımlarının ardından 3. etap TOKİ yatırımını da ilçemize kazandıracağız" dedi. 2+1 kapasiteli yapılacak 3. etap TOKİ evlerinin bir kısmının emeklileri bir kısmının da dar gelirlilere yönelik olarak yapılmasının düşünüldüğünü kaydeden Özgüven, "3. etap TOKİ evleri de Toros Mahallemize yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde projenin bu yıl içinde başlamasını istedik" diye konuştu. 



Yeni Akit


Haber Ereğli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'ye yapılması planlanan 3. Etap TOKI evlerinin müjdesini verdi. (Mehmet Arıcan) Ereğli'ye yapılması planlanan 368 konutluk 3'ncü etap TOKİ'nin emekliler ve dar gelirliler için hedeflendiğini belirten Başkan Özgüven, TOKİ'nin asıl amacının ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak olduğunu belirtti. Başkan Özgüven, "Daha önce ilçemizde yapımı gerçekleşen 1. ve 2. Etap TOKİ yatırımlarının ardından 3. Etap TOKİ yatırımını da ilçemize kazandıracağız" dedi. Hazırlanan projenin 2+1 kapasiteli olacağı 3. Etap TOKİ Evlerinin bir kısmının emeklilere, bir kısmının da dar gelirlilere yönelik olarak yapılmasının düşünüldüğünü kaydeden Özgüven, "3. Etap TOKİ Evleri de Toros Mahallemize yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde projenin bu yıl içinde başlamasını istedik" diye konuştu. 180 ya da, 240 ay vade İle satışa sunulması hedeflenen 3. Etap TOKİ Evleri projenin ayrıntılı şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara net olarak duyurulacağını ifade eden Özgüven, "Ereğli'mize ve ev sahibi olamayan emeklilerimize şimdiden hayırlı olsun"' dedi. 


Ereğli Gazetesi 


Geri Dön