Toki

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!Kura çekimi tarihi ise etap etap yapılacak

TOKİ EV KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

2022 TOKİ kura çekimine dair detaylar belli oldu. Kura çekimi tarihi ise etap etap yapılacak. Kura çekimi Mart 2023 yılında son bulacak. TOKİ kura sonuçları, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un açıklamasına göre 31 Ekim'den sonraki ilk hafta başlaması planlanıyor.

İşte merak edilen diğer detaylar…

TOKİ ESENLER BAŞVURU NE ZAMAN 2022?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 250 bin Sosyal Konut Projesi adı altında inşa ettirilecek konutlar için; T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde yer alan yetkili Şubeleri ve E-Devlet aracılığı ile yapılacak başvurular 14.09.2022  ile 31.10.2022 tarihleri arasında kabul edilir.

TOKİ PEŞİNAT ÖDENMEZSE NE OLUR?

TOKİ sosyal konutun geri ödemelerini geciktirirsem sıkıntı yaşar mıyım? sorusu şu aralar sık sık gündeme geliyor. İki taksit ve üzerinde ödeme yapmayan konut alıcılarına iki adet ihtarname gönderiliyor. 30 günlük süre dolduktan sonra ise banka aracılığıyla İdaremize tüm dosyaların gönderilmesiyle beraber yasal işlem süreci başlamış oluyor.

ANTALYA’DA YENİ TOKİ EVLERİ NEREYE YAPILACAK 2022?

TOKİ sosyal konutları 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul'a yapılacak. 50 bin sosyal konut olacak. Ankara 18 bin, İzmir 12 bin 400, Gaziantep 10 bin, Bursa 8.650 hayata geçirilecek.

 

- SERİK

 

- MERKEZ

 

- MANAVGAT

 

- KAŞ

 

- GAZİPAŞA

 

- DÖŞEMEALTI

 

- İBRADI

2022 TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

TOKİ 20 ilde 204 iş yerini 1 Eylül’de açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İş yeri satın almayı isteyenler, iş yerlerine yüzde 25, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olurken Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesinde peşinat fiyatlarının ayrıntıları henüz açıklanmadı.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATILABİLİR Mİ?

TOKİ’den ev almaya hak kazanan kişiler, ev taksitleri bitmeden satış yapamaz.

TEB’ten CEPTETEB’lilere inanılmaz kampanya! Anında 300 TL’ye varan nakit iade!

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!