02 / 05 / 2024

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı konut projelerine son sürat devam ediyor. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre yurt dışında yaşayan gurbetçiler için yeni bir proje hayata geçilecek. Peki TOKİ tarafından hayata geçecek olan proje nerede yükselecek? İşte ayrıntılar...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı konut projelerine son sürat devam ediyor.  TOKİ  tarafından yapılan açıklamaya göre yurt dışında yaşayan gurbetçiler için yeni bir proje hayata geçilecek. Peki TOKİ tarafından hayata geçecek olan proje nerede yükselecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yurt dışında ikamet eden gurbetçileri ev sahibi yapacak proje için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nın duyurduğu projenin detayları detayları ne oldu? Proje nerede yükselecek? İşte proje hakkında detaylar...

Yatırımları için son sürat çalışmalar yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında hayat süren Türk gurbetçiler için yapmayı planladıkları projenin detaylarını açıkladı. İstanbul'da yükselmesi planlanan projede 420 yeni konut olacak şekilde inşa edilecek.

Gelir düzeyi düşük olan vatandaşları makul taksit ve peşinatlarla ev sahibi yapmayı hedef haline getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ, toplam 1 milyon 100 bin konutla 5 milyondan fazla vatandaşı konut sahibi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evi olmayan alt gelir grubu tek bir vatandaşım kalmayana dek bu projeleri yapacağız" ifadelerinden sonra yeni projeler için düğmeye basan TOKİ yurt dışı projesiyle konusulmaya başladı. 

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

TOKİ, yurt dışındaki Türk vatandaşlarını da konut sahibi yapacak proje için düğmeye bastığını bugün duyurdu. Peki proje nerede inşa edilecek? Projde yer alacak konutların detayları ne oldu? İşte detaylar...

Gurbetçi vatandaşları ev sahibi yapmak amacıyla duyusuru yapılan söz konusu proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselecek.

Yurt dışında yaşayan gurberçiler için hayata geçirilecek olan projede 2+1 ve 3+1  daire şeklinde toplam 420 konut yer alacak.

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

Yatay mimari ile hayata geçecek olan  TOKİ Sancaktepe Projesi'nde sosyal donaltılar da yer bulacak. Projenin ihalesinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!


Geri Dön