06 / 05 / 2024

TOKİ halkı SMS ile bilgilendirecek!

TOKİ halkı SMS ile bilgilendirecek!

TOKİ projelerinde ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağından yararlanmak isteyen vatandaşlar, takip ettikleri illerdeki satış ilanı duyurularından SMS ile haberdar edilerek, satış işlemleri ile ilgili bilgilendirilecek...



 Halkımız tarafından yoğun ilgi gören  TOKİ  projelerinde ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağından yararlanmak isteyen vatandaşlar, takip ettikleri illerdeki satış ilanı duyurularından SMS ile haberdar edilerek, satış işlemleri ile ilgili bilgilendirilecek. Kura çekimi ile yapılan satış sonuçlarından da dileyen başvuru sahipleri SMS ile haberdar olacak.

TOKİ ayrıca; Konut, Sosyal Tesis İnşaatları, Altyapı, Çevre Düzenlemesi vb. yapım işi ihaleleri ve önemli kurumsal haberler hakkında da kurum ve kuruluşları SMS ile haberdar edecek.

Bilgiye erişimde zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldıran TOKİ bu hizmeti, Turkcell, Avea ve Vodafoneun çözüm ortağı olan Esterin Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi altyapısı ile sunacak olup, hizmetten yararlanmak isteyenlerin aşağıdaki komutları kullanması yeterli olacak.

Satış İlanlarından haberdar olmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarından 3737 kısa mesaj servis numarasına, TOKI boşluk SATIS boşluk IL PLAKA KODUnuveya IL ADI nı yazarak gönderecekler. Kişiler tek bir kayıtla dilerlerse birden fazla il içinde bilgi alabilecekler. Bunun için il plaka kodlarının aralarında birer boşluk bırakarak 3737 servis numarasına göndermeleri yeterli olacak. (Örnek; TOKI boşluk SATIS boşluk 26 34 42)

Kura sonuçları hakkında bilgi almak isteyenler 3737 kısa mesaj servis numarasına TOKI boşluk KURA boşluk IL PLAKA KODUnuveya IL ADI nı yazarak göndermeleri durumunda kura ile ilgili bilgilerden SMS haberdar olacak.

İhalelere katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar ise servisten 3737ye TOKI boşluk IHALE boşluk IL PLAKA KODUnuveya IL ADI nı yazıp göndererek aboneliklerini başlatabilecekler.

Cep telefonunun yanı sıra web sayfalarından da kolayca kayıt yapılabilecek, Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisinde herhangi bir sabit abonelik ücreti olmayıp, sadece bilgi almak istenilen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 TL olarak ücretlendirilecek.

Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi hakkında detaylı bilgilere ve www.mobilogren.net adreslerinden ulaşılabilinir.
TOKİ


Geri Dön