03 / 07 / 2024

TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeler hız kesmeden devam ederken, pek çok kişi de TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara'da başlattığı 'İlk Evim İlk Arsam' projeleri kapsamında başvurular kabul edilmişti. Söz konusu proje için kabul edilen başvurular sonrası Ankara'daki arsaların yerleri de pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşlar için projelerini peş peşe açıklarken geçtiğimiz senelerde başlatılan 'İlk Evim İlk Arsam' projesi yoğun ilgi görmüş ve milyonlarca kişi de başvuru yapmıştı. Söz konusu başvurulardan sonra hak sahiplerinin kura çekimiyle belirleneceği kaydedilirken, "Ankara  TOKİ  ilk evim müstakil ve müşterek arsa yerleri ada parsel belli oldu mu?" sorusunun yanıtı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Başkent Ankara'da beklenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı "İlk Evim Arsa" projesinde arsa yerlerinin belli olup olmadığı hak sahipleri tarafından arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Başkent Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında arsa sahibi olmak isteyen yurttaşlar yaşanan TOKİ İlk Evim sorgulama detaylarını da araştırıyor.

TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

TOKİ  Ankara  ARSALARINDA ADA - PARSEL BİLGİLERİ BELLİ OLDU MU?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim Arsa Projesi kapsamında, başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun fiyatlı arsalar satışa çıkarılırken, hak sahipleri de kura çekimleriyle belirlendi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projede kura sonucuna göre hak sahipleri belirlenirken hak sahipleri de projenin son durumunu merak ediyor. 

HaberAnkara'da yer alan habere göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilk evim arsa kura çekimi Ankara için 7 Mart 2023 tarihinde çekilirken müstakil arsalarda hak sahipleri de tek tek belli oldu. TOKİ Ankara İlk Evim arsa projesinde, Plan Onay ve Parselasyon işlemleri sürüyor. Başvuru sahipleri TOKİ ilk evim müstakil - müşterek arsa yeri, ada parsel tahsis ve durum bilgisi sorgulamasını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. 

 

Gazeteci Fatih Altaylı duyurdu: Yaz sonuna doğru elektriğe yüzde 60'lık bir zam daha gelecek!

Milyonlara kara haber geldi! 14 milyon kişinin maaşına zam yapılmayacak!

Belediyeler, Balıkesir ve Malatya'da 37 adet arsayı satıyor! 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 


Geri Dön