27 / 04 / 2024

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi'ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili olarak yaptğı açıklamada geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu söyleyerek, projeye en çok gençlerin başvurduğunu ve 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu söyledi.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İşyerim Projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamada 5 milyon 135 bin 324 geçerli başvuru olduğunu dile getirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, e-Devlet ve bankalar üzerinden müracaat süreleri tamamlanan İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne ilişkin sosyal medya hesabından bir son dakika paylaşımı yaptı.

TOKİ İlk Evim İlk İşyerim Projesi ne 5 milyondan fazla geçerli başvuru geldi!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren projeye milletin güvendiğini ve inandığını dile getiren Bakan Murat Kurum, 1,5 ayda 8 milyon vatandaşın başvurduğunu ve geçerli başvuru sayısının 5 milyon 135 bin 324 olduğunu dile getirdi. Bakan Murat Kurum, söz konusu projeye en çok da gençlerin ilgi gösterdiğini dilte getirerek, 2 milyon 30 bin 277 gencin başvurusu olduğunu kaydederek, en çok başvurunun da İstanbul'dan geldiğini söyledi.


Geri Dön