09 / 05 / 2024

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!



TOKİ İSTANBUL MERKEZ ARSA 2023 KURASI CANLI YAYIN

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenebiliyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre, noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.


TOKİ KURA SONUÇLARINI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİRİM?

Verilen detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa kura sonuçları, kura çekilişinden sonra açıklanacak. TOKİ kura sonuçları yalnızca E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabiliyor. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama olarak 1 gün sürebiliyor.

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ ARSA ÖDEME PLANI

Yine paylaşılan detaylara göre, TOKİ Arsa ödeme planı: 350 ila 500 metrekare müstakil parsel şeklindeki arsalarda toplam bedeli 192 bin 500 Türk Lirası için taksit tutarı 1604 Türk Lirası ve 10 yıl vade. Hisseli parsel şeklindeki aralarda toplam 112 bin 500 Türk Lirası için taksit tutarı 937 Türk Lirası ve 10 yıl vade olarak açıklandı.

Yüz ölçümü planlama durumuna göre yaklaşık 350 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen, 1 adet en fazla Brüt 150,00 metrekare konut yapmaya müsait arsa.

MÜŞTEREK ARSA: Yüz ölçümü değişiklik gösteren, plan yapılaşma koşullarına göre toplu yapı yapmaya müsait, birden fazla hissedarı olan arsa olarak belirtiliyor. 

TOKİ kura sonuçlarını sorgulamak için tıklayın

Aile Destek Programında Nisan 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.250 TL yatırıldı! Bu paraları aman kaçırmayın

Altını olanlara resmen soğuk duş! Peş peşe açıklanan bu rakamları gören inanamadı! İşte 1 Nisan 2023 altın fiyatları!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuralarında son dakika! Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura takvimi resmen tek tek açıklandı!


Geri Dön