Kent Haberleri

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ projelerine başvuranlar aman dikkat!

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul projelerine başvuranlar aman dikkat, bu tarihleri sakın kaçırmayın... Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sosyal konutta devrim projesi şeklinde belirtilen TOKİ İlk Evim projesi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası kuraları geçtiğimiz günlerde sona erdi

Pek çok kişinin merak ettiği ev araştırdığı TOKİ İstanbul kura sonuçları canlı yayın sonrasında tek tek açıklanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sosyal konutta devrim projesi şeklinde belirtilen TOKİ İlk Evim projesi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası kuraları geçtiğimiz günlerde sona erdi. 

Yine verilen detaylara göre, 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan Avrupa Yakası kura listesi ise 19 Nisan 2023 tarihinde tamamlanacak. Çekilişlerin tamamlanmasından sonra Tuzla'da 20 bin, Çatalca'da 540 Silivri'de ise 200 konutun hak sahibi belli oldu. 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul projelerine başvuranlar aman dikkat, bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ İSTANBUL ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER KURA ÇEKİLİŞİ 2023

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde inşa edilecek 28 bin 340 konut için hak sahibi belirleme kurası ise 1 Nisan 2023 tarihinde başladı ve 19 Nisan 2023 tarihinde sona erecek.

Merakla beklenen kuralar Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu'nda noter huzurunda ve canlı yayında çekilecek.

TOKİ İSTANBUL 2023 KURA ÇEKİMLERİ 16 MART-19 NİSAN ARASINDA TAMAMLANACAK

Aktarılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kura takvimine göre, "İlk Evim" İstanbul kura çekimleri 16 Mart-19 Nisan tarihleri arasında tamamlanmış olacak.

16 Mart 2023 tarihinde başlayan Tuzla kuraları, 29 Mart 2023 Çarşamba günü sona ermişti. Merakla beklenen TOKİ İstanbul Çatalca ve Silivri kura çekimi ise 30 Mart 2023 tarihinde yapıldı.

Söz konusu çekilişlerin tamamlanmasından sonra Tuzla'da 20 bin, Çatalca'da 540 Silivri'de ise 200 konut hak sahiplerini bulmuştu.

Şimdi ise merakla TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura çekilişi takip ediliyor:

TOKİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2023

Paylaşılan detaylara göre, TOKİ kura sonuçları, TOKİ İstanbul kura çekimi tamamlandıktan sonra e-Devlet üzerinden "Talep Toplama Projeleri İçin Hak Sahipliği Kura Sonucu Sorgulama" ekranı aracılığıyla öğrenilebilecek.

Şimdiye kadar çekilişleri tamamlanan konutlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı ile hak sahibi olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Yine verilen bilgilere göre, e-Devlet 'Talep toplama projeleri için hak sahipliği kura sonucu sorgulama' butonunu kullanarak hem arsa hem de sosyal konut hak sahipliğini sorgulamak mümkün.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ'NDE KURA ÇEKİLİŞİ İSTANBUL İLE BİTİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül 2023 tarihinde açıkladığı ve ilk kuraları 7 Kasım 2022 tarihinde Ardahan ve Şırnak illeriyle başlayan "İlk Evim" projesinde kura çekilişlerinde artık sona gelindi.

Verilen detaylara göre, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ara verilen kura çekimleri 6 Mart tarihinde başkent Ankara'dan başlayarak kalan diğer şehirlerle sürdü.

TOKİ İlk Evim 2023 projesi kuraları İstanbul ile Nisan ayı içerisinde son bulacak.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kuralarında son dakika! Nisan 2023 kuraları tek tek çekiliyor! İşte en güncel kura takvimi

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!