11 / 05 / 2024

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!



TOKİ İSTANBUL’DA NEREYE SOSYAL KONUT YAPACAK?

TOKİ Sosyal Konut Projesi İstanbul'un belirli yerlerine yapılacak. O ilçeler de şunlardır; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri ve Tuzla ilçelerinde yapılacak. 81 ilde en fazla konut İstanbul’a yapılacak.  Ankara  18 bin, İzmir 12 bin 400, Gaziantep 10 bin, Bursa’da 8.650 sosyal konut inşa edilecek.

İşte TOKİ sosyal konut kura çekilişlerine dair merak edilen detaylar…

TOKİ BAŞVURU ÜCRET İADESİ NE ZAMAN?

TOKİ iadesi ile ilgili açıklama geldi. Kurada hak sahibi olamayanlar, isimleri çıkmayan, başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden başlayarak 5 iş günü içinde başvuru yapılan bankaların şubelerinin ATM'lerinden geri para iadesi yapılmaktadır.

TOKİ PARA İADESİ NASIL YAPILIR, NASIL ALINIR?

TOKİ sosyal konut için başvuruda bulunan vatandaşların kurada adı çıkmadığı zaman bu kişilere başvuru bedeli geri iade edilmektedir. TOKİ para iadesi ise yetkili şubelerin ATM'lerinden geri alınacaktır.

TOKİ ARNAVUTKÖY VE BAŞAKŞEHİR KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir kura tarihleri henüz açıklanmadı. İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri ilçelerinin kura çekiliş takvimi açıklandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

ESENLER ÇEKİLİŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 TOKİ'nin internet sitesinde bu konuya dair verilen bilgilere göre; İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul ayağındaki ilk kura çekilişleri Tuzla’da düzenlendi. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki'nde inşa edilecek 508 adet konutta kura çekilişi için tarih 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 11.00 olarak belirlendi. Ancak İstanbul Esenler'de yapılacak olan konut kura çekilişine dair resmi bir bilgi henüz yayınlanmadı.

Dolar kurunda deprem! İslam Memiş’ten yatırımcıları şaşırtan dolar tahmini! İşte detaylar!

Oturduğunuz yerden maaş sahibi olun! SGK’dan 3 maaş bağlanma hakkı! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

 


Geri Dön