Toki

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...Erdoğan açıklamasında; "Başvuruları yarın itibarıyla başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek sosyal konut projesinin ilk temelini yılbaşında atıyoruz" diye belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Erdoğan açıklamasında; "Başvuruları yarın itibarıyla başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek sosyal konut projesinin ilk temelini yılbaşında atıyoruz" diye belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım töreninde tüm detayları açıkladı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 362 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilecek projeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak duyurdu. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir Toki evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen 20 senede ülkeyi her alanda olduğu gibi konut üretiminde de asırlık hizmetlerle, eserlerle projelerle buluşturduklarını aktaran Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla hiçbir ülkenin hayal dahi edemeyeceği bir atılımla yüzde 90'ı sosyal konut olmak üzere tam 1 milyon 170 bin konut inşa ettiklerini belirtti.

Türkiye'ye, çağın tüm ihtiyaçlarıyla donatılmış dev hastaneler, binlerce kamu binası, on binlerce iş yeri, Avrupa standartlarının da üzerinde stadyumlar, her kesimden insan için yüzlerce sosyal ve kültürel tesis kazandırdıklarını ifade eden Erdoğan, şehri şehir yapan en önemli unsurlar olan doğal, tarihi ve kültürel mirası korumaya özel önem verdiklerini kaydetti

Erdoğan, kendilerini maziyle bir araya getiren, yüksek mimari değer taşıyan evleri, dükkanları meydanları en emin şekilde geleceğe taşıyacak adımlar attıklarını söyledi. Erdoğan sosyal konut projeleri arasında yer alan İzmir içinde hayata geçirilecek konut sayısını verdi. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İşte detaylar...

 

AYLIK 2 BİN 280 TL TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI!

Erdoğan, vatandaşların 2 artı 1 konutları için aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle konut sahibi olabileceğini belirtti.

18-30 yaş arası gençler için kontenjan oluşturulduğunu da belirten Erdoğan "Projemizdeki konutların yüzde 20'sine denk gelen 50 binini yarınlarımızın teminatı gençlere tahsis ettik." dedi.

Erdoğan, "Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecektir." diye ifade etti.

12 BİN 500'ü İZMİR'DE İNŞA EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edileceğini açıkladı.

İZMİR TOKİ EVLERİ NEREDE YAPILACAK?

TOKİ sosyal konut projesinin İzmir'de hangi ilçelerde yapılacağı açıklandı. Buna göre TOKİ sosyal konut projesi İzmir'in Aliağa, Dikili, Bergama, Güzelbahçe, Kiraz, Menemen, Merkez, Seferihisar, Torbalı ve Urla ilçelerinde yapılacak. 

40 soruda TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi 2022!

TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu! TOKİ İstanbul ucuz konut 2022…

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler?