27 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin  TOKİ’nin tüm detayları uzun süredir merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise iki gün önce projenin detaylarını açıkladı. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi başvuruları dün başladı.

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile birlikte 81 şehrimizde sunulacak TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi 24 saat içerisinde tam 1 milyon 565 bin 841 kişi tarafından başvuru aldığı Bakan Murat Kurum tarafından açıklandı.

Kahramanmaraş’ta ise toplam tam yedi adet proje yapılacak. Bu projeleri ise; Afşin, Çağlayancerit, Elbistan, Göksun, Merkez, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde bulunacak.

 TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler gerçekleşecek. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Projesi’nde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık 2022 ucuz konut projesi...

 

 


Geri Dön