02 / 05 / 2024

TOKİ Kayabaşı'nda hafriyat döküm sahası açacak

TOKİ Kayabaşı'nda hafriyat döküm sahası açacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı toplu konut alanında bulunan 522 ada 1 parselin hafriyat döküm alanı olarak kullanılması için ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı toplu konut alanında bulunan 522 ada 1 parselin hafriyat döküm alanı olarak kullanılması için ihale açtı.

Toki tarafından yapılan açıklamaya göre 20 Nisan 2010 tarihinde, saat 15.30 yapılacak ihale Bilkent Plaza B1 Blok, Bilkent  Ankara  adresindeki TOKİ'nin genel merkezinde yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

---

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, İstanbul'un Başakşehir İlçesı Kayabaşı toplu konut alanında bulunan 522 ada 1 parselin hafriyat döküm alanı olarak kullandırılması işi için ihale açtı.

Uluslararası olmayan ihaleye, yerli ve yabancı inşaat firmaları ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimler katılabilecek.

İhaleye ait şartname TOKİ'den bedele ödenerek satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 20 Nisan 2010 tarihinde saat 15.30'a kadar TOKİ'ye verilecek.

Buna göre teklifler 20 Nisan 2010 tarihinde, saat 15.30'den itibaren, bistekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak.

Teklifler, teklif alma şartnamesinin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek ve herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecek.

Söz konusu ihalede işin geçici teminat tutarı, isteklinin teklif ettiği bedelin yüzde 4'ü kadar olacak.
AA


Geri Dön