01 / 05 / 2024

TOKİ Kemalpaşa projesi için ilk kazma vuruldu!

TOKİ Kemalpaşa projesi için ilk kazma vuruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel-Akalan mevkiinde hayata geçirilecek olan projesi için çalışmalar devam ediyor.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel-Akalan mevkiinde hayata geçirilecek olan projesi için çalışmalar sürüyor.

 

Kemalpaşa'da inşa edilecek olan 679 konutluk projenin alan çalışmaları başladı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, projenin 679 konutluk ilk etabı için çalışmaların başladığını duyurdu. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre;  Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu proje hakkında açıklamalar yaptı. Uğurlu, “Çambel-Akalan mevkiinde başlanan alan çalışmalarının bitmesi ile birlikte inşaat çalışmaları da başlayacak. Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayali olan bir projenin daha hayata geçmesi bizleri oldukça sevindirdi” dedi. 

 

Projenin mahalle konseptinde tasarlandığını ve her şeyi ile muntazam bir çalışma olacağını belirten Uğurlu, toplamda 2 bin 500 konutun etap etap yapılacağını vurguladı.
 


Geri Dön