27 / 04 / 2024

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi bugün!

TOKİ Konya Hadim kura çekilişi bugün!

42 adet konutun kuralı olarak satıldığı TOKİ Konya Hadim kura çekilişi bugün gerçekleşecek. İşte, TOKİ Konya Hadim kura çekilişi detayları...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Hadim Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 42 adet konut için kura çekimi bugün yapılacak. 


TOKİ Konya Hadim kura başvuruları, 07 - 11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Hadim Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek.


TOKİ Konya Hadim projesindeki dairelerin fiyatları 87 bin 134 TL ile 143 bin 768 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Projeden daire sahibi olunabilmesi için satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranıyor. 


Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları şartı aranacak.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön