16 / 05 / 2024

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!



2022 TOKİ KURA ÇEKİMİ BAŞLADI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde merakla beklenen TOKİ kura çekimine dair açıklamalarda bulundu. 2022 TOKİ kura çekilişinin ilki 7 Kasım tarihinde Ardahan ve Şırnak'ta gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kura çekimi hakkında konuşmasında öne çıkan ifadeler şu şekilde; "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf, açık bir şekilde gerçekleşecek ve canlı yayın olarak TOKİ’nin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilip öğrenilebilecek.”

İşte TOKİ kura sonuçlarına dair merak edilip araştırılan diğer konular..

TOKİ İSTANBUL, ANKARA, İZMİR KURA TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Bakan Murat Kurum'un bu konudaki açıklaması şöyle; 12 ilin kura çekilişi 10 günden kısa bir zaman diliminde tamamlanacak. 16 Kasım 2022 tarihinde 22 bin 57 konutun kura çekilişi tamamlanmış, hak sahipleri belli olmuş olacak. İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekimi ve başvuru sonuçları hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

TOKİ KURALARI 2023 MART AYINDA SONLANACAK!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içerinde sonlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içinde açıklanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah vatandaşlarımızın tüm yuvalarını konut arsalarını ve iş yerlerini 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

12 KASIM CUMARTESİ TOKİ KURALARI HANGİ İLLERDE?

VAN MERKEZ 1130 / 250.000 SOSYAL KONUT PROJESİ 1130 12 Kasım 2022 saat 09:00’da yapılacaktır.

TOKİ AĞRI KURASI ERTELENDİ

10 Kasım'da yapılması planlanan TOKİ Ağrı kura çekimi 14 Kasım'a ertelenmiştir.

1 Aralıktan itibaren zorunlu olacak! Eğer aracınızda yoksa cezası cep yakacak! İşte detaylar!

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!


Geri Dön