28 / 04 / 2024

TOKİ, Milli Arşiv Sitesi'nde ODE Yalıtım ürünleri kullandı!

TOKİ, Milli Arşiv Sitesi'nde ODE Yalıtım ürünleri kullandı!

Global marka olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım 'ı tercih eden projeler arasına TOKİ tarafından yaptırılan Milli Arşiv Sitesi projesi de katıldı. Binanın yalıtımında ODE Yalıtım ürünleri tercih edildi



Milli Arşiv Sitesi Projesi kapsamında arşiv birimlerinde idari binalar, kongre merkezi, müze, konferans ve sergi salonları, misafirhane, kapalı otoparklar yer aldın belirten yetkililer, “28 bin 500 metrekare alan üzerinde 122 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede, ODE Yalıtım ürünlerinden polistren levha, camyünü klima levhası ve prefabrik camyünü boru kullanıldı ” dediler.

Milli Arşiv Sitesi Projesi 'nde ODE Yalıtım ürünlerinin kullanılmasından mutluluk duyduğunu belirten ODE Yalıtım Satış Pazarlama Direktörü Ali Türker, “İşimiz ne olursa olsun temelinde müşteri memnuniyeti yatıyor. Biz ODE Yalıtım olarak müşterilerimize daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmek ve yalıtım sektörünü büyütmek için çalışıyoruz. Sadece güncel projelerde yer almıyoruz, tarihe tanıklık eden milli değerlerimizi de koruyoruz, tarihi eserlerin yalıtımında da güvenilir, tercih edilen bir firmayız ” dedi.


Geri Dön