28 / 04 / 2024

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.



Muğla’nın Seydikemer ilçesinde vatandaşların uzun bir süredir beklediği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında ilk kazma vuruldu. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz'ün, Seydikemer Belediye Başkanı olarak görev aldığı dönem ihaleye çıkarılan, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile görüşmeleri neticesinde projesi hızlandırılan  TOKİ  konutlarında sevindirici gelişme yaşandı.

Gerçek Fethiye gazetesinin haberine göre, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında, hak sahiplerinin belirlendiği, Seydikemer ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'ne yapılacak olan 304 konut ve 8 iş yerinden meydana gelen TOKİ projesinin yapımı için ilk kazma vuruldu.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

TOKİ KONUTLARINDA İLK KAZMA VURULDU

Konuya ilişkin açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, "AK Parti Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz'ün girişimleri ve bunun yanı sıra; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemiz Menekşe Mahallesi'ne inşa edilecek TOKİ konutlarında ilk kazma vuruldu. Yurttaşlarımızın uzun süredir beklediği TOKİ konutları, inşallah en kısa zamanda tamamlanıp, hak sahiplerine teslim edilecektir. Seydikemer'imize ve Türkiye’ye hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

TOKİ konutlarının Seydikemer'e yapılmasında emeği geçen herkese de teşekkür eden Başkan Akdenizli; "TOKİ'nin ilçemize kazandırılması konusunda öncelikle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Kadem Mete ile Yakup Otgöz'e, önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ile Yelda Erol Gökcan'a ve bunun yanı sıra, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Seydikemer'imize hayırlı olsun" değerlendirmelerinde bulundu.

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

YAPTIĞI İNŞAATI KENDİ ELLERİYLE YIKTI

Öte yandan, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi'nde hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapıldığına ilişkin ihbarın alınması üzerine harekete geçen Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri hazine arazisine E.Ç. isimli bir şahıs tarafından kaçak ve ruhsatsız konut yaptırıldığını belirledi.

Hazine arazisine kaçak inşaat yapılmasının ardından ilgili konut, inşaat yine sahibince yıktırıldı.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

OYAK’ın yüzde 60’ı Tayvanlı çimento üreticisine satılıyor!


Geri Dön