03 / 05 / 2024

TOKİ Orhangazi devlet hastanesinin temeli 18 Mart'ta atılacak!

TOKİ Orhangazi devlet hastanesinin temeli 18 Mart'ta atılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane binasının inşaat ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. İnşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlandı. 18 Mart'ta temel atma töreni düzenlenecek...



Orhangazi'de  TOKİ  tarafından yapılacak hastanenin inşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlandı. 18 Mart'ta temel atma töreni düzenlenecek. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane binasının inşaat ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. 


TOKİ Konutları'nın olduğu bölgede Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine yapılacak olan yeni hastane inşaatında en uygun teklifi veren Aksu İnşaat ile Taşlar Yapı İnşaat'ın ortak konsorsiyumu ile TOKİ arasında 24 Şubat Pazartesi günü sözleşme imzalanmıştı. Sözleşmeyi imzalayan yüklenici firma geçtiğimiz gün arsa üzerinde hafriyat çalışmasını başlattı. Hafriyatın ardından ise temel atılarak çalışmalar başlatılacak. 


600 GÜNDE TAMAMLANACAK 


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti belediye başkan adayı Neşet Çağlayan, "Hastane inşaatını hızlı bir şekilde tamamlayıp Orhangazi'ye kazandırmak için uğraşacağız. 

Hafriyat çalışmaları başladı. 18 Mart'ta Bursa milletvekillerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm halkımızın katılımı ile bir temel atma töreni planlıyoruz" dedi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan ihale şartnamesine göre yeni yapılacak hastane binasının inşaatı 600 günde tamamlanacak. 


Bursa Hakimiyet 


Geri Dön