18 / 05 / 2024

orhangazi toki devlet hastanesi

orhangazi toki devlet hastanesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane binasının inşaat ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. İnşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlandı. 18 Mart'ta temel atma töreni düzenlenecek...

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Orhangazi TOKİ 2019 detayları!

Orhangazi TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Bursa Orhangazi TOKİ projesinin ihalesi 26 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Orhangazi TOKİ bölgesine semt pazarı geliyor!

ORHANGAZİ Belediyesi Ocak ayı Belediye Meclis toplantısını Neşet Çağlayan Başkanlığında gerçekleştirdi. Yılın ilk meclis toplantısında 15 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Orhangazi TOKİ bölgesine yapılacak konutların arsaları satılacak!

Arif Yıldız, Orhangazi Belediye Meclisi nisan ayı toplantısını yaptı. Encümen üyeleri, 2014 yılı faaliyet raporu onaylandı. Başkan Çağlayan'ın daha önce açıkladığı TOKİ konutları bölgesine yapılacak yeni konutların arsasını satma kararı aldı.

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

orhangazi toki devlet hastanesi Haberi

orhangazi toki devlet hastanesi

Orhangazi'de TOKİ tarafından yapılacak hastanenin inşaat alanında hafriyat çalışmalarına başlandı. 18 Mart'ta temel atma töreni düzenlenecek. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) tarafından Orhangazi'de yapılacak olan yeni hastane binasının inşaat ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. 


TOKİ Konutları'nın olduğu bölgede Orhangazi Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine yapılacak olan yeni hastane inşaatında en uygun teklifi veren Aksu İnşaat ile Taşlar Yapı İnşaat'ın ortak konsorsiyumu ile TOKİ arasında 24 Şubat Pazartesi günü sözleşme imzalanmıştı. Sözleşmeyi imzalayan yüklenici firma geçtiğimiz gün arsa üzerinde hafriyat çalışmasını başlattı. Hafriyatın ardından ise temel atılarak çalışmalar başlatılacak. 


600 GÜNDE TAMAMLANACAK 


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti belediye başkan adayı Neşet Çağlayan, "Hastane inşaatını hızlı bir şekilde tamamlayıp Orhangazi'ye kazandırmak için uğraşacağız. 

Hafriyat çalışmaları başladı. 18 Mart'ta Bursa milletvekillerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm...