29 / 04 / 2024

TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?

529 konutluk TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Palandöken Mal Meydanı kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 529 adet konut kuralı olarak satışa sunulacak. 


TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan dairelerin başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 13 Şubat – 10 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi'ndeki dairelerin fiyatları 157 bin 86 TL ile 218 bin 338 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacak.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön