29 / 04 / 2024

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ tarafından inşa edilecek Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı. Sözleşmeler 13 Haziran'a kadar imzalanacak..



TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Projesinde 64 adet 2+1 ve 71 adet 3+1 olmak üzere toplam 135 adet konutun Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası 25 Mayıs 2018 tarihinde Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İsmail KAHRAMAN Kültür Merkezi Küçük Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konutları belirlenen asil hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri, T. Halk Bankası Rize şubesinde, bugün başladı. Sözleşme imzalama dönemi 13 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ tarafından Rize Merkez Hamamderesi Projesinde yapımı gerçekleştirilen 2+1 nitelikli 64 adet ve 3+1 nitelikli 71 adet konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kurası 25 Mayıs 2018 Cuma günü, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İsmail KAHRAMAN Kültür Merkezi Küçük Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Projesinin başvuru işlemleri 14 – 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup, 4+1 konutlara, konut sayısından az başvuru yapılmış olduğundan; “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmedi. Bu konutlar için başvuru önceliğine göre  “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri gerçekleştirilecek.

4+1 konut seçimleri, ilan edilen konut seçim programında, kendileri için belirtilen gün ve saatte, T. Halk Bankası Rize Şubesinde, konut seçimini yapan alıcı, aynı Şubede Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.  

 


Geri Dön