27 / 04 / 2024

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde hayata geçirilen 314 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hayata geçirilen  TOKİ  Samsun İlkadım projesi, hak sahiplerine 20-30 Kasım 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı TOKİ Samsun İlkadım projesinde; çocuk oyun alanları, fitness alanları, kamelyalar  ve yeşil alanlar bulunuyor.

Yine paylaşılan bilgilere göre kapalı ve açık otoparkların da bulunduğu İlkadım TOKİ projesiyle mevcut alan güvenli, modern bir yaşam merkezine dönüştü.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

HAKKARİ MERKEZ PROJESİNDEKİ KONUTLAR DA TESLİM EDİLİYOR

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkâri’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde yapım çalışmalarına başlanan 297 adet konutun inşası tamamlandı.

Yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu konutlar; hak sahiplerine 13-23 Kasım 2023 tarihleri arasında teslim ediliyor.

Aktarılan detaylara göre sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına önem veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yatay mimari anlayışla, yeni bir yaşam alanı oluşturdu.

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT DEPREM KONUTLARINI İNCELEDİ

TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaların devam ettiği deprem konutlarını yerinde inceledi. Başkan Bulut yaptığı açıklamada Adıyaman’da bulunan geçici barınma alanını ziyaret ederek depremzede, tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre TOKİ Başkanı Bulut, depremzede vatandaşlara vermiş olduğu müjdeden sonra Adıyaman Merkez İlçesi Örenli Mahallesinde yapımı süren ve sene sonunda teslim aşamasına gelecek olan konutların şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Paylaşılan detaylara göre Ömer Bulut, Adıyaman ilinde son olarak Akpınar ilçesinde teslime hazır hale gelen köy evlerini ziyaret ederek, burada hak sahibi vatandaşlara evlerini gezdirdi.

 

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!


Geri Dön