23 / 07 / 2024

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.




Van'da "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde yapılacak konutların kura çekimleri de tamamlandı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Van'da yapılacak 3 bin 200 konut sahiplerini buldu.

Yine verilen detaylara göre, Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminin son gününde, Muradiye ilçesinde hayata geçirilecek olan 133, Çaldıran ilçesinde de 118 konut için isimler de belirlendi.

Kurada adı çıkan hak sahiplerinin isimleri tek tek okundu ve dijital ekrana da yansıtıldı. Vatandaşlar, isimler açıklandığında büyük sevinç yaşadı.

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

TOKİ Uzmanı Bülent Şerefoğlu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada Van'da "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında yapılacak konutlar için üç gün devam eden kura çekiminin sona erdiğini dile getirdi.

Van'a önceden de önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Şerefoğlu yaptığı açıklamada Türkiye genelinde başlatmış oldukları 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' kapsamında Van ve ilçelerinde konutları inşa edeceklerini dile getirdi. Program süresince Vanlı hemşerilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını kaydeden TOKİ Uzmanı Bülent Şerefoğlu Van'dan memnun ayrıldıklarını söyledi. TOKİ Uzmanı Bülent Şerefoğlu, en kısa sürede inşaat çalışmalarının başlayacağını söyleyerek, vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022 için tıklayın

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! O ilçeye tam 725 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?


Geri Dön