02 / 05 / 2024

TOKİ, Şehircilik Bakanlığı'nden Gaziantep'te zirve!

TOKİ, Şehircilik Bakanlığı'nden Gaziantep'te zirve!

Gelişen Kentler Zirvesi Gaziantep; Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, TOKİ Başkanı Karabel, SPK Başkanı Prof. Dr. Akgiray, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Güzelbey ve GYODER Başkanı Gökkayanın konuşmalarıyla açılacak



 

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesinin üçüncüsü, Bursa ve Konyanın ardından Türkiyenin yükselen bir diğer yıldız kenti Gaziantepte düzenlenecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GYODER işbirliği ile 2425 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Gelişen Kentler Zirvesi; tarihi, kültürel ve sosyal zenginliklerinin yanı sıra sanayi, ihracat ve genel ekonomik değerleriyle de dikkat çeken Gaziantep ile yatırımcıları bir araya getirecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile GYODER arasında gerçekleştirilecek birçok işbirliğinin aynı zamanda ilk somut adımı da olan Gelişen Kentler Zirvesi Gaziantep; 24 Kasım Perşembe günü; Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve GYODER Başkanı Işık Gökkayanın konuşmalarıyla açılacak.

Gün boyunca sürecek olan oturumlarda; 20112012 Ekonomik ve Sosyo-Kültürel Değerlendirme, Gaziantepin Yeni Vizyonu ve Yatırım Fırsatları, Yatırımcı Gözüyle Gelişen Kentler: Gaziantep başlıklı konular, alanlarındaki en yetkin isimler tarafından ele alınacak.

Gelişen Kentler Zirvesinin ikinci gününde ise düzenlenen Teknik Gezi ile Gaziantepin sunduğu olanaklar ve fırsatlar yerlerinde değerlendirilecek.

Gaziantep Gelişen Kentler Zirvesi Programı için tıklayın!

 


Geri Dön