28 / 04 / 2024

TOKİ Sincan Saraycık'ta 217 konut sahiplerini buldu!

TOKİ Sincan Saraycık'ta 217 konut sahiplerini buldu!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım projesinin konut alma hakkı ve konut belirleme kura çekilişi gerçekleştirildi.



T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım'da hayata geçirilen konutlar sahiplerini buldu. Kura çekilişi Ankara 15. Noter huzurunda yapıldı. Kurayla 217 konutun hak sahipleri belli oldu.  TOKİ  sayesinde ev sahibi olan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.


Engelli genç mutluluğunu arkadaşları ile paylaştı

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım kura çekilişine babası Tamer Akpınar ile birlikte katılan konuşma engelli Soner Akpınar, kurada ismi açıklanınca büyük sevinç yaşadı. Akpınar, "Ben emekliyim. Benim 3 tane oğlum var, biri yanımda kalıyor. Bu evi de Soner’e aldık. Çok sevinçliyim. Oğlumun maaşı yetmezse ben ona takviye yapacağım" dedi. 


Sevincini Türk bayrağı ile yaşadı

62 yaşındaki Ayşe Küçükyavuz, TOKİ sayesinde ev sahibi oldu. Küçükyavuz kura sonrasında Türk Bayrağını açarak büyük sevinç yaşadı. Küçükyavuz, "Vallahi çok heyecanlıyım ellerim titriyor şuna bak. Açılır açılmaz salı günü hemen başvuruyu yaptım. Bütçemize göre 2+1'e baş vurduk. Yeter o bize. Keşke ötekilere de çıksaydı. Üzülmesin hiç kimse. Çok sevinçliyim. Hiç aklımda yoktu" açıklamasını yapı. 


Geri Dön