28 / 07 / 2024

TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek?

TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek?

TOKİ kura sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmaya başlandı. Kuralar il il ve belirlenen günlerde vatandaşlara duyurulmaktadır.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


TOKİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME NEDİR?

TOKİ başvurusu değerlendiriliyor uyarısı başvuru yapıldıktan hemen sonra “Başvuru Listesi” bölümünde yer almaktadır. Bu yazı, başvurunuzun incelemeye alındığını göstermektedir. Bu durumda başvurunuz incelenir ve eğer şartları taşıyorsanız daha sonra yeni bir durum ile bu ibare güncellenir.

TOKİ SONUÇLANMAMIŞ BAŞVURU VAR NE DEMEK?

“Sonuçlanmamış Başvuru Var” uyarısı TOKİ’ye başvuru yapan kişilerin karşısına çıkmaktadır. Bu ibarenin ne demek olduğunu vatandaşlar araştırmaya başlamıştır. “Sonuçlanmamış başvuru var” ibaresi başvurunun onaylandığını ama kura konusunda hak sahipliğinin henüz belirlenmediği anlamına gelmektedir.

TOKİ KURALARI 2023 MART AYINDA SON BULACAK?

TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Bu bilgilere göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içinde belli olacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI İSTANBUL NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ kura takvimi haftalık bir şekilde açıklanacaktır. İlk önce Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi kura takvimi belirlendi. Daha sonra da İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirler için kura takvimi açıklanacak ancak kura takvimi net bir şekilde belli olmadı.

TOKİ BAŞVURUNUN ONAYLANDIĞINI NASIL ANLAŞILIR?

TOKİ kura çekilişlerine dair vatandaşlar başvurularının sonuçlarını nasıl öğrenebileceklerini araştırıyor. E-devlet üzerinden emekli, engelli genç ve diğer kategorilerden herhangi birini seçerek, başvuru yapmış olan kişiler TOKİ başvurusunun onaylanıp onaylanmadığını sorgulayabilir. E-devlet sisteminden yapılan TOKİ başvurusu sonrasında "Başvuru listesi" adlı sayfadan başvuru durumunu takip edebilirsiniz.

TOKİ ARSAYA PREFABRİK EV YAPILIR MI?

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı, yapılmaz mı şu aralar sorulan sorular arasında yer alıyor. TOKİ arsasına prefabrik konut yaptırmak isteyen vatandaşlar, hazırlanan proje dosyasını arsanın bulunduğu belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü'ne göndermeleri ya da vermeleri gerekmektedir. Verilen bu dosyanın onay alması da işlem sonunda önem arz ediyor. Belediye proje dosyasını detaylı bir şekilde inceleyip onay verdikten hemen sonra prefabrik ev kurulum işlemi gerçekleşebilir.

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Vakıfbank emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek?

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2022? KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor?


Geri Dön