Kent Haberleri

TOKİ sosyal konut başvurusu yapmak isteyenler dikkat! Nereden, nasıl başvuru yapılır? İşte istenen belgeler...

TOKİ, sosyal konut projeleri için çalışmalarına devam ederken vatandaşlar nereden, nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor. İşte TOKİ başvuru için gerekli belgeler... 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi TOKİ sosyal konutlarını araştırıyor. Bu kapsamda TOKİ'den ev almak isteyenler 'TOKİ başvurusu nereden, nasıl yapılmalı? İstenen belgeler neler?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte TOKİ başvuru için gerekli belgeler... 

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

TOKİ sosyal konut başvuru süreci genel olarak ilanlar ile açıklanıyor ve başvurular online ya da şahsen kabul ediliyor.

Haber7'de yer alan habere göre; TOKİ  başvuru şartları ve süreç projelere ve özelliğine göre değişiyor. Ayrıca konutların fiyatları, vatandaşların ödeme gücüne uygun olarak hazırlanıyor. TOKİ'ye başvuru yapmak isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi web sitesinden 'https://www.toki.gov.tr/' yapabiliyor.

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR NELER?

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlardan şu belgeler isteniyor;

TOKİ ÖDEMELERİ NASIL OLUYOR? 

TOKİ konut projeleri için ödeme planları projeye göre değişiyor. Genel olarak peşin ya da taksit şeklinde ödemeler yapılmaktadır.

TOKİ SOSYAL KONUT AVANTAJLARI NELER?

TOKİ sosyal konut avantajlarından birisi ulaşılabilir bir fiyatların olmasıdır. Evlenecek genç çiftler ve orta gelirli vatandaşlar için konut sahibi olmanın en kolay yollarından biri olarak karşımıza çıkmakta.

İnşaat malzemelerinin kaliteli olması konutların ne kadar güvenli olduğunu bir kez daha gösteriyor. TOKİ projeleri, modern mimari ve kaliteli yapı malzemeleri ile öne çıkıyor. Devlet destekli bir kurum olduğundan yatırım güvencesi sunuyor.

TOKİ’den Eylül 2024 müjdesi! Ankara’ya 1.166 konutluk iki yeni proje geliyor!

TOKİ Samsun İlkadım kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ’nin yeni kampanyası için son gün bugün! 9 bin 433 lira taksitle 2+1 ve 13 bin 152 lira taksitle 3+1 konut satıyor!