29 / 04 / 2024

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı toplam 42 şehirdeki 462 arsa açık artırma ile satışa çıkarıldı.



Çalışmalarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde bulunan toplamda 462 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, yarın ve yarından sonra gerçekleştirilecek olan söz konusu açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalar peşin ya da yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade ile satın alınabilecek.

Peki 81 şehirde yeni konut projeleri hayata geçirmek için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsalar hangi kentlerde yer alıyor? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı bu arsaların fiyatları kaç TL? Söz konusu müzayede nerede ve nasıl gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

TOKİ TARAFINDAN SATIŞA SUNULAN ARSALAR NE KADAR? 
 

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan yaklaşık olarak 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsalar Hatay, İstanbul, Erzincan, Adana, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Afyonkarahisar, Ağrı, Mersin, Malatya, Aksaray, Ankara, Antalya, Osmaniye, Artvin, Samsun, Siirt, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, Manisa, Sivas, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Gaziantep, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Muğla,  Rize, Sakarya, Tekirdağ, Van ve Yalova'da. Satışa sunulan toplam arsa sayısı 462 olarak belirlendi.

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre, Antalya Demre'de bulunan bir arsa da kiraya verilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hizmet Binası ve  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda yapılacak olan müzayede için internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ile ilgili detaylı bilgiye "wwwtokigovtr" ile "emlakmuzayedecomtr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ'den bu ilçeye yeni proje müjdesi! Tarih resmen açıklandı!

TOKİ'den bu ile 439 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih belli oldu!

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!


Geri Dön