02 / 05 / 2024

TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan dev satış haberi geldi. TOKİ, 42 kentteki 462 arsayı açık artırmayla satacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 kentteki toplam 462 arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak.

TOKİ'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 1-2 Kasım tarihlerinde yapılacak açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve bunun yanı sıra, plansız nitelikteki arsaların satışı için peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkânı verilecek.

 TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

İŞTE O İLLER

gercekizmir.com’dan edinilen bilgilere göre, öngörülen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 TL olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve aynı zamanda, Yalova'da bulunan toplam 462 arsa açık artırmayla satılacak. Bununla beraber, Antalya Demre'de de bir arsa kiralanacak.

 TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

PARSEL NİTELİKLERİ

Öte yandan,  İzmir  listesindeki parseller Aliağa Atatürk Mahallesi’nde 25 tane gemi söküm-sanayi alanı-yol niteliğindeki arsa, Bayraklı’da 3 tane ticaret alanı imarlı arsa, Karaburun Bozköy, İskele ve Merkez Mahalleleri’ndeki 32 adet turizm tercihli konut alanı ve kentsel gelişim bölgesinde kalan fakat planları iptal edilmesi sebebiyle imar durumu hakkında bilgi verilemeyen arsa, Kemalpaşa Sekiz Eylül ve Yukarı Kızılca Merkez konumundaki 4 tane konut alanı ve kentsel gelişme alanı imarlı arsa, Menderes Gümüldür’de bir adet kısmen konut alanı imarlı arsa, Seferihisar Atatürk Mahallesi’nde turizm alanı imarlı arsa, Torbalı Tulum ve anı zamanda, Yazıbaşı Mahallelerinde 5 tane konut alanı, plansız alandan oluşan arsa olduğu öğrenildi.

TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası,  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Salonu’nda yapılacak söz konusu müzayedeye "emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden teklif verilebilecek.

Satışa yönelik ayrıntılı bilgiye "" ile "emlakmuzayede.com.tr" internet sitesinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

SATIŞ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Artmahal Adalar nerede? Artmahal Adalar’da konut fiyatları ne kadar?

Ankara’da toplam 7 adet arsa satılacak! Muhammen bedeli ve diğer tüm detaylar burada!

Pendik’e 650 adet konut ve 15 adet ticari alan geliyor! Resmen düğmeye basıldı!


Geri Dön