15 / 05 / 2024

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.



İşte TOKİ Tunceli kura sonuçları! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022! Tunceli TOKİ kura sonuçları kazananlar listesi 22 Kasım 2022...

Kurada adı çıkan hak sahiplerinin isimleri tek tek okunup dijital ekrana yansıtıldı.

Vali Özkan, yaptığı konuşmada, geçmiş senelerde birden çok terör örgütünün baskısı sebebiyle Tunceli'ye gelinemediğini dile getirdi.

Şehrin artık huzura kavuştuğunu kaydeden Vali Özkan, kentin, coğrafyası ve insanlığın da güzelliğiyle 'Türkiye Yüzyılı'na hızlı adımlarla yol yürümeye devam ettiğini söyledi.

Sayın Cumhurbaşkanının himayeleri, bakanların desteği ve hemşehrilerinin de kendilerine vermiş olduğu heyecan ve dualar sayesinde eksikliklerini giderdiğini söyleyen Vali Özkan, terör illetinin bağrımızda açtığı yaraları bir bir sarmaya devam ettiklerini söyledi.

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Vali Özkan, şehri yatırımlarla tarım, spor, sağlık ve turizm alanında geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, Tunceli'nin birinci derece deprem bölgesinde bulunduğuna işaret etti.

Tunceli açısından konut ve konut projelerinin önemli yer tuttuğunu söyleyen Vali Özkan, bu adımları birer birer atmaya devam ettiklerini de söyledi. 

Vali Özkan sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "Allah nice güzel günlerde ve yıllarda huzurla yaşamayı nasip eylesin. Allah bu güzel, mübarek topraklardan huzuru eksik eylemesin." 

Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022 için tıklayın

TOKİ'den Aydınlılara tam 228 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İzmirlilere 759 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Çorumlulara 151 yeni konut müjdesi! İhalesi yarın!


Geri Dön