10 / 10 / 2024

TOKİ 'ye çöl yolları göründü!

TOKİ 'ye çöl yolları göründü!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın (TOKİ) ürettiği konutlara ilgi gösteren ülkeler arasına Suudi Arabistan da katıldı. Suudi Arabistan Konut İdaresi Başkanı Shwesh Bin Saud Al-Dhowaihy, TOKİ'yi ülkesine davet etti




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın (TOKİ) ürettiği konutlara ilgi gösteren ülkeler arasına Suudi Arabistan da katıldı. Suudi Arabistan Konut İdaresi Başkanı Shwesh Bin Saud Al-Dhowaihy,  TOKİ  projelerini yerinde görmek ve işbirliği imknlarını araştırmak için  Ankara  'ya geldi. TOKİ 'nin Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yaptığı konutları inceleyen Al-Dhowaihy, “Gerçekten çok güzel bir proje. Başarı ile tamamlanmasını diliyorum ” diye konuştu.

Suudi Arabistan'a davet

TOKİ 'nin uygulamalarını çok başarılı bulduklarını ifade eden Al-Dhowaihy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konut Kurultayı 'nda TOKİ 'yi daha yakından tanıma imkanı bulduk. Hızlı ve iyi işler ortaya koyuyorsunuz. Az ve çalışkan personelle nitelikli işler yapma modelini Suudi Arabistan şartlarına göre uygulayacağız. Bu nedenle TOKİ 'yi Suudi Arabistan 'a davet ediyoruz ” diye konuştu.
Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm projesini TOKİ ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına yürüten TOBAşž 'ın Genel Müdür Yardımcısı Vasfi Baygın ise, Suudi heyete çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Geri Dön