29 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ 2022 indirim kampanyası 5 gün sonra sona erecek. İşte TOKİ'ye borcu olanları ilgilendiren indirim kampanyası 2022 detayları...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının indirim kampanyası 5 gün sonra sona erecek.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu sene borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25'lik indirim yapıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 2022 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri 2021 yılının haziran ayı sonuna kadar başlayan konut ve iş yeri alıcıları yararlanıyor. Yine TOKİ 2022 indirim kampanyası kapsamında ayrıca arsa alıcılarına yüzde 12,5 oranında indirim imkanı sunuluyor.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut, iş yeri ve arsa alıcıları için indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yüzde 25 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da faydalanacak. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar, borç bakiyesinin yüzde 25’lik kısmından az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirimden yararlanabiliyor.


Geri Dön