19 / 05 / 2024

TOKİ’den 36 taksitle satılık konut! 27 ilde başlıyor!

 TOKİ’den 36 taksitle satılık konut! 27 ilde başlıyor!

TOKİ’den hayallerinin evini almak veya yaptırmak isteyenlere müjde! 36 aya varan taksitlerle ev ya da arsa sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar!



TOKİ AÇIK ARTIRMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ açık arttırma tarihlerini açıkladı. Açık arttırma tarihleri 29-30 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak. Ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuşanlar TOKİ’nin projelerinden yararlanabilirler. TOKİ fırsatları ile 10 bin konutluk yatırım olanakları sunmaya devam ediyor. Bu açık arttırmada satışa sunulacak araziler, hem ev yapımına, hem sanayi için yatırımlara hem de toplu konutlara göre alanlar. Bu alanda gerçekleşecek satışlar ÜFE 6 aylık dönem için en fazla yüzde 12,5 oranında uygulanacak.

TOKİ AÇIK ARTTIRMA NEREDE YAPILACAK?

TOKİ açık arttırma tarihleri 29-30 Haziran 2022 tarihinde  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’da da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir. TOKİ bünyesinde gerçekleşecek açık arttırma kapsamında 27 ilde 349 muhtelif arsa açık arttırmaya çıkacaktır. Bu arsalar İstanbul, Kocaeli,  Balıkesir, Gaziantep, Şanlıurfa, Ankara, Adana, Konya, Amasya, Kayseri, Sivas, Çorum, Aksaray, Elazığ gibi daha birçok farklı ilde arsa satışa çıkacak.  Arsa alıcıların peşin ya da yüzde 25, yüzde 40 peşinat ile almaları sağlanacak.


Geri Dön