02 / 05 / 2024

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

TOKİ'den Ankara Mamak'a 519 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini 25 Mart tarihinde gerçekleştirecek.



Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kentsel dönüşüm çalışmalarına da devam ediyor.

TOKİ, kentsel dönüşüm kapsamında  Ankara  Mamak Anayurt ve Gülseren'de 519 yeni konut inşa edecek. Projede alt yapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Ankaralıların yüzünü güldüren Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Altındağ'a da 451 yeni konut 


TOKİ, kentsel dönüşüm kapsamında  Ankara  Altındağ Cinderesi'nde 451 yeni konut hayata geçirecek.  TOKİ  Altındağ kentsel dönüşüm projesinde konutların yanı sıra 5 adet dükkan ve 1 adet de cami de bulunacak.

İhale ilanı:
Ankara İli, Mamak İlçesi Anayurt ve Gülseren Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den 10 ilde kurasız konut fırsatı!


Geri Dön