Toki

TOKİ'den Ankara ve bir şehre daha 1.280 konutluk iki yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirlileri düşük taksitler ile konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve bir şehirde daha 1.280 yeni konut inşa edecek.

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin ihale tarihini de açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projelerinin ihaleleri yeni yılın ilk ayında yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesindeki ihale ilanlarına göre söz konusu projeler Ankara ve Aydın'da inşa edilecek.

TOKİ'nin Ankara Sincan Yenipeçenek Mahallesi 2. Etap projesinde 1012 adet konut ve 24 adet dükkan yer alırken, Aydın Buharkent Merkez Mahallesi projesinde 268 adet konut (+4KD) ve 2 adet dükkan yer alacak.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın pek çok kişi tarafından merakla beklenen iki yeni projesinin ihaleleri saat kaçta yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

1. Ankara Sincan Yenipeçenek Mahallesi 2. Etap 1012 adet konut ve 24 adet dükkan
 
Dar ve orta gelirlileri düşük taksitler ile konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yayımladığı ihale ilanına göre Ankara İli Sincan İlçesi Yenipeçenek Mahallesi 2. Etap 1012 Adet Konut, 24 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2024 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.


2. Aydın Buharkent Merkez Mahallesi 268 adet konut (+4KD) ve 2 adet dükkan

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yayımladığı ihale ilanına göre Aydın İli Buharkent İlçesi Merkez Mahallesi 268 Adet Konut (+4KD) ve 2 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ocak 2024 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

 

TOKİ'den yeni yıl fırsatı! 4 bin 732 TL taksitle 2+1 konut satacak!

Malatyalılara TOKİ müjdesi: Deprem konutlarının bir kısmı bu ay sonunda teslim edilecek!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!