01 / 05 / 2024

TOKİ'den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

TOKİ'den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyası başladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyası başladı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, gerçekleştirilecek olan kampanyada indirim oranı yüzde 10 şeklinde belirlendi.

TOKİ indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler vatandaşlar 12 Ekim 2021 – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında kampanya için başvuru yapabilecek. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için yüzde 10 oranında indirim sağlanacak

TOKİ den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

Son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ yüzde 10 indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler 12 Ekim – 27 Ekim 2021 tarihleri arasındaki zaman diliminde borcunu kapatacak.
 
Ödemelerini T.C. Ziraat Bankasına yapan alıcılar doğrudan bankaya başvuru yapabilecek ve borçlarını kapatacak. Ödemelerini T. Vakıflar Bankasına yapan arsa alıcıları da kapatmaya esas borç bakiyelerini İdarenin ile irtibata geçerek öğrenecekler. 27 Ekim 2021 tarihinde sonra gerçekleştirilecek olan borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından faydalanılması mümkün değil.

TOKİ den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

TOKİ yüzde 10 indirim kampanyası dahilindeki arsa alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın gerçekleştirildiği aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirilmiş olma zorunluluğu yer alıyor. Ayrıca indirim kampanyasından yararlanmak için geriye dönük taksit borcu bulunmaması da gerekli.

TOKİ tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasından geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı sonuna kadar başlamış olan arsa alıcıları faydalanacak. Taksit sayıları 12 ay ve daha az kalmış olan arsa alıcıları indirim kampanyasından faydalanamayacak.


 

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

TOKİ'den faizsiz konut kredisi nasıl alınır?


Geri Dön